Νέα trailers για CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER & THE AMAZING SPIDER-MAN 2!

Russo bros' CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER (2014)

Τελευταίες πληροφορίες και artwork για τις υπερπαραγωγές της φετινής άνοιξης

Μαζί με τα διάφορα κινηματογραφικά σποτάκια για το φετινό Super Bowl, η Marvel και η Sony έδωσαν στη δημοσιότητα τα δύο τελευταία, πολύ πιο αποκαλυπτικά, trailers για τα sequel του Captain America και του Spider-Man που θα δούμε στις αίθουσές μας στις 3 Απριλίου και 1 Μαΐου αντίστοιχα!

Το Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα συνεχίζει και φαίνεται εκπληκτικό για ‘πολιτικό θρίλερ’, αν και επιμένω ότι οι πιο παρατεταμένες μάχες που βλέπουμε στο αστικό περιβάλλον φέρνουν στο νου The Dark Knight και Matrix Reloaded. Στο trailer βλέπουμε περισσότερο τον Winter Soldier, αλλά και το τι μπορεί να κάνει το sidekick του Captain, ο Falcon. Πολλές είναι οι ελπίδες για ένα φανταστικό sequel, μακριά από το pulp παραμύθι της πρώτης ταινίας…

Σε σχετικά νέα, ο Robert Redford αναλύει περισσότερο τους λόγους που αποφάσισε να μπει στο universe της Marvel, στον αινιγματικό ρόλο του επικεφαλή της S.H.I.E.L.D., Alexander Pierce.

Ένας από τους λόγους που το έκανα ήταν για να βιώσω την εμπειρία της μοντέρνας κινηματογράφησης όταν παίρνεις καρτούν χαρακτήρες και τους φέρεις εν ζωή μέσα από την τεχνολογία. Η σειρά των Εκδικητών είναι ένα υψηλής τεχνολογίας προϊόν που παίζει καίριο ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων στον κινηματογράφο, και ήθελα να το βιώσω αυτό, να δω πώς είναι και άδραξα την ευκαιρία να βαδίσω σε αυτό το νέο έδαφος,

λέει ο ιδρυτής του Sundance που σαφώς βλέπει τα πράγματα πίσω από τις κάμερες.

Russo bros' CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER (2014)

Ο Ed Brubaker, ο κομίστας πάνω στου οποίου την ιστορία βασίζεται ο Στρατιώτης του Χειμώνα, και που τον βλέπουμε να κάνει ένα cameo στην ταινία, φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί το hype της ταινίας για να αναζωογονήσει και τα κόμικ του Captain America.

Ευτυχώς που η ταινία έχει το ίδιο όνομα με το βιβλίο και η Marvel το επανεκδίδει σε deluxe σκληρόδετη έκδοση και ελπίζω ότι τα βιβλιοπωλεία θα καταλάβουν ότι αυτό είναι που πρέπει να προωθήσουν. Είμαι αισιόδοξος για αυτό το μοντέλο, γιατί πείτε ότι θέλετε για την Watchmen ταινία, αλλά πούλησαν ένα έξτρα εκατομμύριο κόπιες της Watchmen νουβέλας (και μου άρεσε η ταινία). Είμαι εκστασιασμένος, δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος.

Χωρίς να προδώσουμε κάτι περισσότερο από την επερχόμενη ταινία (άλλωστε κι εμείς το αποφεύγουμε το κατά δύναμιν, μη μας χαλάσουμε την έκπληξη), πολύ ντόρος έχει γίνει και για την συνήθη σκηνή που πάντα χώνει η Marvel μετά τα credits, η οποία όπως λέγεται θα εισάγει δύο νέους χαρακτήρες που θα παίξουν μεγαλύτερο ρόλο στο δεύτερο Avengers. Όσο για ένα πιθανό τρίτο μέρος του Captain America; Η Marvel φαίνεται να είναι πολύ ικανοποιημένη από το πώς εξελίχθηκε ο Στρατιώτης του Χειμώνα και ήδη έχει ‘παραγγείλει’ ένα σεναριακό προσχέδιο από τους δημιουργούς της δεύτερης ταινίας, με τα αδέλφια Russo πολύ πιθανό να επιστρέφουν στη σκηνοθεσία! Όμως πριν ανάψει το πράσινο φως, θα ακολουθήσουν την πάγια τακτική να περιμένουν την έξοδο του Winter Soldier στους κινηματογράφους για να δουν αν πράγματι θα τα πάει τόσο καλά όσο εικάζεται.

Εκτός του επίσημου trailer συμπεριλαμβάνουμε παρακάτω και το trailer της Marvel UK (με ελληνικούς υπότιτλους) που περιέχει κάποιες διαφοροποιήσεις, όπως και νέα wallpapers, fan concept art και τις τελευταίες φωτογραφίες. Για περισσότερο υλικό και πληροφορίες σχετικά με το Captain America: The Winter Soldier, μπορείτε να ανατρέξετε και στο προηγούμενό μας άρθρο.

Webb's THE AMAZING SPIDER-MAN 2 (2014)

Το The Amazing Spider-Man 2 από την άλλη με ανησυχεί περισσότερο, γιατί ο Marc Webb δείχνει τη διάθεση να είναι ‘επιθετικός’ από την αρχή, εισάγοντας όσους περισσότερους χαρακτήρες μπορεί, σε ένα πιο light, συγκριτικά με τους Εκδικητές, κλίμα, και όλοι θυμόμαστε πώς κατέληξε το Spider-Man 3 του Raimi όταν πήγε να κάνει το ίδιο πράγμα. Το ‘Enemies Unite’ trailer δείχνει πολύ περισσότερο το origin του Electro, με φόντο τον Dane DeHaan / Green Goblin, οπότε αν θέλετε να κρατήσετε την έκπληξη για τον main villain του Spider-Man sequel, καλύτερα να μην το δείτε.

Εκτός από τους villains που ήδη αναφέραμε στο αναλυτικό μας αφιέρωμα για το universe της Sony που θα περιστραφεί γύρω από την αγαπημένη μας Αράχνη, αποκαλύφθηκε ακόμη ένας που θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία, ακόμα κι αν είναι σύντομη, και ίσως παίξει μεγαλύτερο ρόλο σε επόμενες ταινίες. Πρόκειται για τον ηθοποιό B.J. Novak (‘The Office’, Saving Mr.Banks), που θα υποδυθεί τον Alistair Smythe, ο οποίος δουλεύει στην OsCorp (και αυτός). Ο πατέρας του, Spencer, είχε δημιουργήσει τα ρομπότ Spider-Slayers με μοναδικό σκοπό να εξοντώσουν τον Spider-Man, όμως όταν απέτυχε και σκοτώθηκε, ο γιος του, Alistair, ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση, κι έγινε ο Ultimate Spider-Slayer.

as published @ ireporterworld.com
Advertisements

Share A Thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s