Ο Μορφέας διαφημίζει Kia και ο Λόκι… Jaguar!

Rinsch's Kia K900 ad (spot)

Matrix και Βρετανοί villains σε auto διαφημιστικά ενόψει Super Bowl της Δευτέρας

Δε βλέπουν όλοι Super Bowl για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο! Για την ακρίβεια, την πλέον εθνική εορτή των Αμερικανών περιμένουν πώς και πώς πολλοί για να δουν πρεμιέρες από trailer και νέα διαφημιστικά, που πληρώνονται πανάκριβα για να προβληθούν στο ετήσιο event με την πάντα τεράστια τηλεθέαση.

Μία από τις φετινές διαφημίσεις που ξεχωρίζει βάζει τον Laurence Fishburne στο ρόλο του Μορφέα – λες και δεν πέρασε μια μέρα, έντεκα χρόνια μετά το κλείσιμο της τριλογίας Matrix, να διαφημίζει το νέο Kia K900! Τα πράγματα βέβαια κάπως ξεφεύγουν όταν το γυρίζει σε soprano. Η κίνηση δε θα λέγαμε ότι συμβαδίζει με τα μηνύματα που περνούσε το Matrix, αλλά υποθέτω είναι μια μικρή δόση για εμάς που θα θέλαμε το διάσημο scifi franchise να αναβιώνει σε κάποια μορφή. Το σποτάκι “The Truth” σκηνοθετεί ο Carl Erik Rinsch του 47 Ronin, μαζί με τον Colin Jeffery.

Να θυμηθούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι χαρακτήρες του Matrix επιστρέφουν στα διαφημιστικά. Τον περσινό Απρίλιο, ο David Gordon Green (Pineapple Express) είχε σκηνοθετήσει τον Hugo Weaving, aka Agent Smith, στη διαφήμιση της General Electric “Agent of Good” για τον εξοπλισμό και τις εφαρμογές της στα νοσοκομεία (δείτε την παρακάτω μαζί με τις υπόλοιπες).

Το έτερο σποτάκι “British Villains”, σκηνοθετημένο από τον Tom Hooper (Οι Άθλιοι, The King’s Speech) διαφημίζει το νέο F-Type Coupe της Jaguar κι έχει τρεις φοβερούς Βρετανούς ηθοποιούς διαφορετικών γενεών – τον Ben Kingsley, τον Mark Strong (Sherlock Holmes, The Green Lantern) και τον Tom ‘Loki’ Hiddleston – να καυχιούνται για τους λόγους που κάνουν τους Βρετανούς καλύτερους villains. Awesome!


as published @ ireporterworld.com
Advertisements

Share A Thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s