AMERICAN BURGER στα βάθη ευρωπαϊκών δασών; [trailer]

Drake & Bromander's AMERICAN BURGER (2014)

Αμερικανοί μαθητές ανακαλύπτουν εργοστάσιο μπιφτεκιού στη σουηδική splatter κωμωδία

Το ‘χουμε ξαναδεί το έργο.. σχεδόν. Αφελείς αμερικανοί μαθητές – σπασικλάκια, μαζορέτες και αθλητές ως είθισται – πάνε εκδρομή στα βάθη της επαρχιακής Ευρώπης (Σκανδιναβίας θα υποθέσουμε), όπου στη μέση του πουθενά ανακαλύπτουν ένα… εργοστάσιο ειδικευμένο στα American burgers! Δεν αργούν όμως να διαπιστώσουν ότι οι φιλόξενοι σφαγείς έχουν μια ιδιαίτερη αντίληψη για το εθνικό τους προϊόν και τους αντιμετωπίζουν σαν αγελάδες…

Οι εταιρικές, μαθητικές και κάθε είδους εκδρομές στην άγνωστη Ευρώπη αποτελούν εύφορο έδαφος για πολλά διασκεδαστικά απρόοπτα, όπως μας έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές ταινίες τρόμου και κωμωδίες την τελευταία δεκαπενταετία, από το Severance, το Hostel και το Dead Snow. Η happy horror comedy, όπως προωθείται, American Burger, είναι η απόλυτη ταινία χορτοφάγων και το σκηνοθετικό ντεμπούτο των Bonita Drake & Johan Bromander, που επίσης γράφουν και το σενάριο.

Drake & Bromander's AMERICAN BURGER (2014)Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Ben Thornton (Reign of Fire, Polyanna) με τον Σουηδό Fredrik Hiller (Beowulf, Psalm 21) να βρίσκεται πίσω από τη διοίκηση του σφαγείου. Η σουηδική Little Big Productions σε συνεργασία με την Blind Spot Pictures (Iron Sky, Dancer In The Dark, 8-Ball) στοχεύουν σε παγκόσμια ιντερνετική διάθεση το Μάιο για όλες τις πλατφόρμες, όπως είχε γίνει και με το επιτυχημένο Iron Sky, με την Picture Tree να προωθεί την ταινία στο επερχόμενο European Film Market του Φεβρουαρίου.

Οι Drake & Bromander μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν πάνω στο sequel που θα ακολουθεί τους επιζώντες της πρώτης ταινίας να ταξιδεύουν αυτή τη φορά σε ασφαλείς ερημικούς δρόμους, μακριά από δάση και σφαγείς, προσπαθώντας να ξεπεράσουν το σοκ της εμπειρίας τους. Στην… ψυχοθεραπεία τους αυτή συνεισφέρει και ο ασταθής γιατρός Dr. Shrink που προσπαθεί να τους πείσει ότι τέτοια γεγονότα δεν γίνεται να ξανασυμβούν…

Αν επισκεφθείτε και το καλά φροντισμένο για ανεξάρτητη παραγωγή επίσημο site θα δείτε τόνους υλικού, από wallpapers, ringtones, μέχρι και συνταγές αμερικάνικων burgers.

as published @ ireporterworld.com

Share A Thought