Ναζί ζόμπι αφθονία στο πολυαναμενόμενο sequel του DEAD SNOW [trailer]

Wirkola's DEAD SNOW: RED vs DEAD (2014)

Η splatter κωμωδία του Wirkola από Φεβρουάριο στις αίθουσες

Αν το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι ζόμπι κωμωδία είναι το Shaun of the Dead του Edgar Wright, τότε για το τελευταίο trend του Ναζί ζόμπι υποείδους το πρώτο που θα σου ‘ρθει είναι σίγουρα το νορβηγικό Dead Snow του Tommy Wirkola! Το Dead Snow μπορεί να κατέληξε σαν ένα κωμικό τρελό απολαυστικότατο gorefest, αλλά ξεκίνησε σε πιο σοβαρό κλίμα τρόμου (σαν την εξέλιξη των Evil Dead ένα πράγμα), και αυτή η αισθητική ανατροπή ήταν και η μαγεία του. Στο sequel που μόλις προβλήθηκε στο Sundance, Dead Snow: Red vs Dead όμως φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει κι ότι θα μπούμε στο ψητό από την αρχή.

Στο Dead Snow, το πρώτο μισό είναι μία κλασική ταινία τρόμου, το δεύτερο μισό γίνεται παρανοϊκό. Με το Dead Snow 2, ξεκινάμε εκεί που αφήσαμε την πρώτη ταινία, γκαζώνοντας από την αρχή ως το τέλος. Βασικά, τα Ναζί ζόμπι αποφασίσουν να εισβάλλουν στη Βόρεια Νορβηγία ξανά, είναι τρελό

…λέει ο Νορβηγός σκηνοθέτης που έκανε το breakthrough και στο Hollywood με το περσινό Hansel & Gretel.

Wirkola's DEAD SNOW: RED vs DEAD (2014)Ο μοναδικός επιζών του Dead Snow, Martin, έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμα μεγαλύτερη ορδή από Ναζί ζόμπι με τον Συνταγματάρχη Herzog να επιστρέφει, μόνο που τώρα θα συγκεντρώσει κι εκείνος το δικό του στρατό με τη βοήθεια Αμερικανών επαγγελματιών ζόμπι εκτελεστών και… τις δικές του σούπερ δυνάμεις.

Το σενάριο υπογράφουν οι Tommy Wirkola και Stig Frode Henriksen της πρώτης ταινίας, μαζί με τον Vegar Hoel (Dead Snow, Age of Heroes, Hansel & Gretel) που πρωταγωνιστεί και πάλι στο ρόλο του Martin. Ο Stig Frode Henriksen (Dead Snow, Kill Buljo, Hansel & Gretel) μάλιστα, σεναριογράφος και συμπρωταγωνιστής στο Dead Snow, επιστρέφει και στο καστ σε διαφορετικό ρόλο, μαζί με τους Martin Starr (This Is The End, Knocked Up), Ingrid Haas (Scott Pilgrim vs The World) και Orjan Gamst στο ρόλο του διοικητή Herzog.

Όλη η δημιουργική ομάδα του Dead Snow επιστρέφει στα πόστα της και συμπεριλαμβάνει το συνθέτη Christian Wibe, τον φωτογράφο Matthew Weston (Kill Buljo), τον μοντέρ Martin Stoltz (Kon-Tiki), τη σκηνογράφο Liv Ask (Psalm 21, Crack Back & Sack) και τον υπεύθυνο για τα οπτικά εφέ Bryan Jones (Max Manus). Ο προϋπολογισμός ανέβηκε αισθητά, από τα 800 χιλ. δολάρια της πρώτης ταινίας στα περίπου 5,5 εκ., με προοπτική το sequel να βγάλει αρκετά περισσότερα από τα μόλις 2 εκ. που έβαλε στα ταμεία του το Dead Snow. Σίγουρα η διανομή θα είναι πολύ ευρύτερη, καθώς ήδη προγραμματίζεται και η έξοδός του στην Αμερική για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (τι γλυκό).

Κι αν αναρωτιέστε από το trailer πώς φύτρωσε ξανά το χέρι του Martin, η εξήγηση δίνεται στο παρακάτω teaser που αποκαλύπτει τις νέες του υπερδυνάμεις και… τα θαύματα της ιατρικής.

as published @ ireporterworld.com
Advertisements

Share A Thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s