Τρίτο trailer για το “300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας”

Murro's 300: RISE OF AN EMPIRE (2014)

Με λίγο rock γίνεται ακόμα καλύτερο (+ περισσότερο artwork)

Περισσότερους διαλόγους, περισσότερο slow motion και Black Sabbath στο τρίτο trailer για το 300: Rise of an Empire (Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας), το sequel των 300 του Zack Snyder που θα δούμε από τις 6 Μαρτίου στους κινηματογράφους!

Θα ξαναβρούμε μπροστά μας τον Ξερξη (Rodrigo Santoro) να πλαισιώνεται από τον Αυστραλό Sullivan Stapleton (The Hunter, Gangster Squad, Animal Kingdom) στο ρόλο του Θεμιστοκλή που θα αναγκαστεί να συμμαχήσει με τη βασίλισσα Γοργώ της Σπάρτης (Lena Headey) για να αναχαιτίσει τις στρατιές του Ξέρξη και την πανέμορφη Eva Green στο ρόλο της βασίλισσας της Αλικαρνασσού, Αρτεμισίας, που ηγείται και του περσικού στόλου.

Με την ανάληψη της σκηνοθεσίας από τον Noam Murro, ο Zack Snyder διατηρεί τα credits του σεναρίου και της παραγωγής, μαζί με τη γυναίκα του Deborah Snyder, αλλά και τους Gianni Nunnari (Immortals, Από το Σούρουπο ως την Αυγή), Mark Canton (300, Immortals, Piranha 3D) και Bernie Goldman (300, Land of the Dead). Στη φωτογραφία βρίσκεται ο Simon Duggan (Knowing, I Robot) και στο μοντάζ οι David Brenner (Man of Steel, The Day After Tomorrow, 2012) και Wyatt Smith (Thor: The Dark World). Στο σχεδιασμό της παραγωγής, και όχι στα ειδικά εφέ όπως συνηθίζει, είναι ο δικός μας Patrick Tatopoulos, με την Sue Chan (Little Fockers, Punch-Drunk Love) να αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση. Τα πολλά οπτικά εφέ είναι δουλειά των Charley Henley (Total Recall, Prometheus), Richard E.Hollander (Blade, Alien 4, Face/Off) και Betsy Paterson (The Incredible Hulk), με τη μουσική να συνθέτει ο dj και παραγωγός της ηλεκτρονικής progressive σκηνής, Junkie XL (Divergent, Dead or Alive).

Παρακάτω βρίσκονται τα character posters που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό η Warner, κι επ’ ευκαιρίας παραθέτουμε το επίσημο concept art του Meinert Hansen για την πρώτη ταινία, με bonus το εκπληκτικό fan poster του Tomer Hanuka. Για το προηγούμενο trailer και περισσότερο artwork ρίξτε μια ματιά στο σχετικό προηγούμενο άρθρο.

ΥΓ: Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το πρώτο κομμάτι που ακούγεται στο trailer πριν το War Pigs, είναι το ‘The Sickness’ από τον Varien.

as published @ ireporterworld.com
Advertisements

Share A Thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s