Δείτε τα πρώτα 5 λεπτά του THE LAST DAYS ON MARS!

Robinson's THE LAST DAYS ON MARS (2013)

Ο Liev Schreiber ανακαλύπτει ζωή στον Άρη!

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση των πρώτων λεπτών από το αγγλοϊρλανδικής παραγωγής sci-fi The Last Days on Mars παραπάνω.

Ναι πήγαμε και στον Άρη. Και βρήκαμε μικροσκοπικά ίχνη ζωής. Αλλά το καταραμένο, εκεί που οι ερευνητές μας ετοιμάζονται να πακετάρουν και να φέρουν τα δείγματα πίσω, αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία βόλτα στην κοιλάδα να μαζέψουν περισσότερα στοιχεία για την ανακάλυψή τους. Τελικά αυτή η μορφή ζωής κάνει ξενιστή έναν αστροναύτη μας και τα δράματα ακολουθούν. Ατμόσφαιρα παλαιάς σχολής στα πρώτα λεπτά…

Robinson's THE LAST DAYS ON MARS (2013)

Liev Schreiber και Romola Garai

Εντάξει, το έργο το χουμε ξαναδεί, από το Alien μέχρι το Leviathan. Το The Last Days On Mars προβλήθηκε στις Κάννες, άνοιξε το Σεπτέμβρη στην Αγγλία και σε περιορισμένη διανομή την προηγούμενη εβδομάδα στην Αμερική. Λίγες οι ελπίδες να το δούμε εδώ.

Το μεγάλο όνομα στη σχετικά μικρή παραγωγή των 7 εκ. δολαρίων είναι σαφώς ο Liev Schreiber (Manchurian Candidate, X-Men Origins: Wolverine), αλλά και ο δικός μας Ηλίας Κοτέας. Μαζί τους η Romola Garai (Atonement), η πιο έμπειρη Olivia Williams (Anna Karenina, X-Men: The Last Stand, ‘Dollhouse’), ο Tom Cullen (Weekend) και ο Βόσνιος Goran Kostic (Taken).

Στη σκηνοθεσία κάνει το ντεμπούτο του ο Ιρλανδός Ruairi Robinson που είναι αρκετά αναγνωρισμένος για τις ταινίες μικρού μήκους του, κυρίως στον τομέα της επιστημονικής φαντασίας. Το σενάριο βασίζεται στο διήγημα ‘The Animators’ του Άγγλου συγγραφέα Sydney Bounds. Καθήκοντα φωτογραφίας αναλαμβάνει ο Robbie Ryan από τις ταινίες της Andrea Arnold (Ανεμοδαρμένα Ύψη, Fish Tank), σκηνικών ο Jon Henson (Chatroom, Boy A) και οπτικών εφέ ο Andres McInnes του ‘Game of Thrones’ και HitchHiker’s Guide to the Galaxy.

Εναλλακτικό artwork και trailer παρακάτω.

as published @ ireporterworld.com
Advertisements

Share A Thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s