Ο Robert Patrick στη σειρά “Από το Σούρουπο ως την Αυγή”

Rodriguez's FROM DUSK TILL DAWN (1996)

Ο Rodriguez ξαναδιηγείται την cult βαμπιροταινία του για το τηλεοπτικό του δίκτυο

Όσοι έχετε συνδέσει τα βαμπίρια με το Twilight, αφενός λυπάμαι για λογαριασμό σας, αφετέρου θα πρέπει να σας θυμίσω τη συνεργασία Rodriguez / Tarantino στο From Dusk Till Dawn του 1996, που μαζί με το Vampires του Carpenter αποτέλεσαν δυο από τις πιο cult ταινίες του είδους στα 90’s. Το Από το Σούρουπο ως την Αυγή εκτόξευσε τον Rodriguez στους cult κύκλους, αν και είχε ήδη προηγηθεί το Desperado (ο Tarantino ήταν ήδη στα πάνω του), και άφησε κληρονομιά δύο sequels-βιντεοταινίες, ένα videogame και διάφορα κόμικς. Και πώς να ξεχάσει κανείς -πέρα από τον μνημειώδη ερωτικό χορό της Salma Hayek- το cast που συμμετείχε, με τους George Clooney, Quentin Tarantino, Harvey Keitel, Danny Trejo, Juliette Lewis, Kelly Preston κλπ.

O Robert Rodriguez εγκαινιάζει τον επόμενο μήνα το τηλεοπτικό του δίκτυο El Rey, στοχευμένο σε λατινόφωνο κοινό, και την… τούρτα θα κόψει η τηλεοπτική σειρά δέκα επεισοδίων Από το Σούρουπο ως την Αυγή, που θα ξαναδιηγηθεί τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, εισάγοντας και νέους χαρακτήρες. Σε αυτήν, δύο κακοποιοί, ο Seth κι ο Richard Gecko, μετά από μια αιματηρή ληστεία και καταδιωκόμενοι από Texas ρέιντζερς, θα βρουν καταφύγιο σε ένα στριπτιτζάδικο του Μεξικό, που ταυτόχρονα αποτελεί και άντρο βαμπίρ.

Το τελευταίο μεγάλο όνομα που ανακοινώθηκε είναι ο Robert Patrick του Terminator 2 κι αν σας λέει κάτι η συμμετοχή του στο εν λόγω franchise, είναι γιατί είχε πρωταγωνιστήσει στο δεύτερο From Dusk Till Dawn. Εδώ βέβαια θα αναλάβει το ρόλο του Jacob Fuller, τον οποίο υποδυόταν ο Harvey Keitel, που με την οικογένειά του είναι όμηροι των δύο κακοποιών. Τον γιο του, Scott Fuller, υποδύεται ο 18χρονος Brandon Soo Ho (Ender’s Game, G.I. Joe) και την κόρη του, Kate Fuller, η 17χρονη Madison Davenport (Noah, ‘Shameless’, ‘Save Me’), αντί της Juliette Lewis.

Στον κεντρικό ρόλο του Seth, ο D.J. Cotrona (G.I. Joe Retaliation) αντί του George Clooney, και στο ρόλο του Richie, ο Zane Holtz (Vampires Suck, ‘Make it or Break it’) αντί του Tarantino. Στο… δύσκολο ερωτικό ρόλο της Santanino Pandemonium που είχε ενσαρκώσει η Salma Hayek, θα βρεθεί η Eiza Gonzalez, που όσοι έχετε πέσει στο βούρκο των λατινοαμερικάνικων σειρών θα την έχετε δει στο Αληθινή Αγάπη (‘Amores Verdaderos’). Επιστρέφει ο εικονικός ρόλος του σερίφη Earl McGraw, που έχει εμφανιστεί και στα Kill Bill και Grindhouse, αλλά για πρώτη φορά τον Michael Parks αντικαθιστά εδώ ο Don Johnson (‘Miami Vice’, Django Unchained, Machete), και το νέο χαρακτήρα του ρέιντζερ Freddie Gonzalez ενσαρκώνει ο Jesse Garcia (Avengers, ‘Sons of Anarchy’).

Κι όπως λέει ο Seth Gecko:

Everybody, be cool! YOU, be cool.

as published @ ireporterworld.com
Advertisements

One thought on “Ο Robert Patrick στη σειρά “Από το Σούρουπο ως την Αυγή”

  1. Pingback: Televised, μέρος 1: Helix, Darkside, 12 Monkeys | Punk's Repository

Share A Thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s